Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста броколі Монако F1 15 нас

Високі смакові та товарні властивості, стійкість до хвороб, висока продуктивність, відмінні якості для заморожування! Середньостиглий гібрид. Термін дозрівання 70 днів від висаджування розсади. Формує голівку вагою 1,5-2 кг. Рослина компактна з сильною кореневою системою. Гібрид характеризується стійкістю до фузаріозу. Найкраща якість серед гібридів для заморожування. Високі споживчі якості роблять дуже популярним цей гібрид. Гібрид показує стабільні врожаї за будь-яких умов вирощування. Призначений для споживання у свіжому вигляді, переробки та заморожування.

Страна происхожденияNL
Сортсреднеранний

Ціна на насіння капуста броколі Монако F1 15 нас : 15,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на протруйник Максим 025 FS т.к.с. 10 мл : 26,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Крупноквіткова Прекрасна Розеа 20 нас : 12,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Янтарна Кислота 2 г : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста броколі Монако F1 15 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі.