Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Білокочанна Мегатон F1 100 нас

Високопродуктивний та високоякісний гібрид із супервеликими головками вагою до 10 кг! Найбільш урожайний середньопізній гібрид капусти для свіжого ринку та квашення. Вегетаційний період від висадки розсади до збирання врожаю становить 102 дні. Формує великі качани із середньою вагою 8 кг (від 7 до 10 кг). Качан щільний, має чудовий товарний вигляд та відмінні смакові якості. Зберігання середнє, рекомендується отримання високоякісної продукції в осінній період. Стійкий до фузаріозу.

Страна происхожденияNL
Сортсреднепоздний

Ціна на насіння капуста Білокочанна Мегатон F1 100 нас : 85,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Фітоспорин (паста) 200 г : 45,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна крупноквіткова Пташине Молоко суміш 0,15 г : 9,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво для чорниці, лохини та інших ацидофільних рослин NPK (5,5.8,5.11,5) + S (14%) + Mg (7%) 1 кг : 105,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Білокочанна Мегатон F1 100 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, купити насіння картоплі та гарбуза, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро.