Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Білокочанна Амтрак F1 100 нас

Один і найкращих пізньостиглих гібридів, який добре витримує високу температуру та нестачу вологи в грунті, стійкий до хвороб, адаптований до вирощування в усіх регіонах України! Високоврожайний пізньостиглий гібрид капусти з вегетаційним періодом 145 днів. Качани округло-овальної форми, щільні, з гарною внутрішньою структурою та потужною розеткою, масою 3,0-5,0 кг, мають гарний товарний вигляд та гарні смакові якості, не втрачають кольору при тривалому зберіганні. У використанні вони універсальні – їх можна вживати у свіжому вигляді, використовувати для шаткування та дуже тривалого зберігання. Один і найкращих пізньостиглих гібридів, який добре витримує високу температуру та нестачу вологи в ґрунті, стійкий до трипсів та фузаріозу, придатний для вирощування у всіх регіонах України. Врожайність 80-100 т/га.

Страна происхожденияNL
Сортпоздний

Ціна на насіння капуста Білокочанна Амтрак F1 100 нас : 85,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння петунія Гібридна Крупноквіткова Пікоті Черрі Фрост 10 нас : 20,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Фит 25 мл : 28,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Білокочанна Амтрак F1 100 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, у нас можна купити протруйники у Києві, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою.