Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Білокочанна Анкома F1 100 нас

Підвищена стійкість до посухи та стресів, високі смакові якості, для тривалого зберігання! Пізній, високоврожайний, дуже популярний у різних регіонах України гібрид. Вегетаційний період від висадки розсади до збирання врожаю – 110-130 днів. Головка плоскоокругла, дуже щільна, середньою вагою 2,5-4,0 кг. Смакові якості – відмінні. Має добре розвинену кореневу систему, у зв'язку з чим характеризується високою стійкістю до несприятливих умов довкілля, зокрема. до посухи. Толерантний до хвороб, у т.ч. до фузаріозу. Використовується для споживання у свіжому вигляді, переробки та тривалого зберігання.

Страна происхожденияNL
Сортпоздний

Ціна на насіння капуста Білокочанна Анкома F1 100 нас : 70,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Гербіцид Ураган Форте SL,в.р.к. 100 мл : 137,00 грн

Ціна на насіння астра Джевел Ред суміш 0,5 г : 12,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Мерістем для Лохини та Чорниці NPK (20.20.20)+MIX 25 г : 18,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Білокочанна Анкома F1 100 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, купити насіння овочів будь-яких видів, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною.