Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Білокочанна Анкома F1 20 нас

Підвищена стійкість до посухи та стресів, високі смакові якості, для тривалого зберігання! Пізній, високоврожайний, дуже популярний у різних регіонах гібрид України. Вегетаційний період від висадки розсади до збирання врожаю – 110-130 днів. Головка плоскоокругла, дуже щільна, середньою вагою 2,5-4,0 кг. Смакові якості – відмінні. Має добре розвинену кореневу систему, у зв'язку з чим характеризується високою стійкістю до несприятливих умов довкілля, зокрема. до посухи. Толерантний до хвороб, у т.ч. до фузаріозу. Використовується для споживання у свіжому вигляді, переробки та тривалого зберігання.

Страна происхожденияNL
Сортпоздний

Ціна на насіння капуста Білокочанна Анкома F1 20 нас : 19,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Хвої та Газону 3 мл (інсектицид+прилипач) + 12 мл (фунгіцид+ стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння багаторічна суміш 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Брексіл Ca (CaO 15: B 0,5) 15 г : 22,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Білокочанна Анкома F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

допоможемо купити інсектициди та Києві, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., у нас можна купити протруйники у Києві, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, купити насіння капусти всіх видів, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя..