Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Цвітна Сантамарія F1 20 нас

Великі, красиві, самопокривні головки, потужна коренева система, стійкість до низького агрофону, універсальність у використанні! Гібрид цвітної капусти для всесезонного вирощування. Термін дозрівання – 75-95 днів. Має гарну силу зростання. Суцвіття важкі, добре вкриті. Формує тверді, білі головки, вагою 1,5-2 кг. Добре розвинений листовий апарат та коренева система. Слабко реагує на нестачу кальцію. Висадка розсади - з початку квітня до кінця липня, збирання врожаю - з середини червня по середину листопада. Рекомендується для споживання у свіжому вигляді, переробки та заморозки.

Страна происхожденияNL
Сортсреднеранний

Ціна на насіння капуста Цвітна Сантамарія F1 20 нас : 31,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Шавіт 100 г : 175,00 грн

Ціна на насіння колеус Візард суміш 20 нас : 15,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на регулятор зростання Кристалін 20 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Цвітна Сантамарія F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

ефективний садовий вар для вас, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, відмінна газонна трава для вас, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., популярний розділ насіння щавель на нашому сайті.