Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Цвітна Ді Сицилія Віолета 0,3 г

Прекрасний сорт з голівкою незвичайного кольору, ніжним та вишуканим смаком та здатністю до виведення токсинів із організму! Оригінальний, делікатесний середньостиглий (105-115 днів) сорт. Формує округло-плоску голівку масою 1,2-1,5 кг, незвичайного фіолетово-пурпурового забарвлення, з дуже ніжним смаком.Сорт призначений для вирощування у відкритому грунті та плівкових теплицях. Холодостійка, вологолюбна, вимоглива до родючості грунтів. Використовують у домашній кулінарії для приготування гарнирів, супів, овочевих рагу.

Страна происхожденияRU
Сортсредний

Ціна на насіння капуста Цвітна Ді Сицилія Віолета 0,3 г : 11,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на іінсектицид Рембек від мурах 50 г : 10,00 грн

Ціна на насіння цинія Елегантна Скабіозоподібна суміш 0,5 г : 5,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи укорінювач Корневін (Агромікс) 5 г : 12,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Цвітна Ді Сицилія Віолета 0,3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння гарбуза та інших баштанних, якісні насіння селери та редьки, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя..