Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Білокочанна Анкома F1 20 нас

Підвищена стійкість до посухи та стресів, високі смакові якості, для тривалого зберігання! Пізньостиглий гібрид білокачанної капусти для споживання у свіжому вигляді, переробки та тривалого зберігання. Технічна стиглість настає через 120-135 днів після висаджування розсади. Головки плоскоокруглої форми, щільні, з коротким внутрішнім качаном, вагою 2,5-4 кг. Гібрид має добре розвинену кореневу систему. Толерантний із хвороб, у т.ч. до фузаріозу, добре переносить несприятливі умови вирощування.

Страна происхожденияNL
Сортпоздний

Ціна на насіння капуста Білокочанна Анкома F1 20 нас : 20,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-аккаріцид БІ-58 10 мл : 16,00 грн

Ціна на насіння кермек Виїмчастий Золотий Берег 0,1 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на біорегулятор росту розсади Атлет 1,5 мл : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Білокочанна Анкома F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, купити насіння капусти всіх видів, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки.