Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Білокачанна Невістка F1 0,5 г

Лідер на ринку свіжої овочевої продукції - відмінні смакові та товарні якості! Ультрашвидкостиглий, урожайний гібрид. Розетка компактна, напівпідведена, можна вирощувати в ущільненій посадці. Качани округлі, масою 1,2-1,6 кг, забарвлення листя світло-зелене, внутрішня структура ніжна, смакові якості чудові. Лідер продажу на ринку ранньої овочевої продукції.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння капуста Білокачанна Невістка F1 0,5 г : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Топсін-М 25 г : 39,00 грн

Ціна на насіння чорнобривці Еквінокс Помаранчеві 0,5 г : 11,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на Водорозчинне добрива Хелатин Огірок 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Білокачанна Невістка F1 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті.