Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння капуста Білоголова Конгама F1 20 нас

Висока стійкість до хвороб, стресів та посухи, відмінні товарні та смакові якості, універсального використання! Високоврожайний, перспективний гібрид капусти для свіжого ринку та зберігання. Характерна висока сила росту, стійкість до стресових умов вирощування, в т.ч. по грунтової та повітряної посухи. Вегетаційний період 115-120 днів від висадки розсади. Формує щільні качани округлої форми, з внутришньою структурою відмінної якості, білого кольору. Зовнішні покровні листя інтенсивного зеленого кольору з сильним восковим нальотом, захищають рослини від ураження шкідниками, в т.ч. тріпсами. Вага качана - 2,0-3,5 кг. Рекомендована густота - 350-450 шт. на 1 сотку. Гібрид стійкий до фузаріозу та тріпсів. Признанений для споживання у свіжому вигляді, переробки та тривалого зберігання - 7-8 місяців /Агропак/

Страна происхожденияNL
Сортсредний

Ціна на насіння капуста Білоголова Конгама F1 20 нас : 21,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Біопрепарат Інсекто-Акаріцид Актофіт 40 мл : 28,00 грн

Ціна на насіння волошка Махровий Фаворит 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Сет 25 мл : 20,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Білоголова Конгама F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, допоможемо купити інсектициди та Києві, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, насіння огірків та насіння моркви з доставкою.