Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Броколі Себастьян 0,3 г

Чудові смакові та товарні якості! Ранньостиглий сорт, призначений для весняно-осіннього вирощування. Навесні формує голівки через 30-40 днів, восени - через 45-50 днів від висадки розсади. Голівка трохи видовжена, темно-зеленого кольору, поверхня гладка і компактна. Смакові якості відмінні - містить багато вітамінів та мікроелементів. Висів насіння на розсаду проводять у березні, у відкритий грунт - з середини травня по 20 червня. Схема висадки розсади - 50х50 см. Універсального призначення.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння капуста Броколі Себастьян 0,3 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид ФітоДоктор 30 г : 30,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Крупноквіткова Чудова Бордо 20 нас : 12,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Мерістем NPK (11.40.11) + 2MgO+MIX 25 г : 22,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Броколі Себастьян 0,3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, купити насіння картоплі та гарбуза, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою.