Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Броколі Батавія F1 20 нас

Стійкість до підвищених температур, висока продуктивність та ранньостиглість! Ранній, високопродуктивний гібрид капусти броколі. Вегетаційний період – 65 днів. Формує великі головки, вагою 1-1,2 кг темно-зеленого кольору. Суцвіття з дрібнозернистою структурою добре поділяються. Гібрид відмінно адаптований до підвищених температур і стійкий до фузаріозу. Збирання врожаю - з початку червня до кінця вересня (при посіві з середини березня до початку липня). Використовують у свіжому вигляді та для переробки.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння капуста Броколі Батавія F1 20 нас : 22,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсекто-Акаріцид Актеллік 100 мл : 250,00 грн

Ціна на насіння цинія Карликова Дюймовочка 0,25 г : 8,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво для туй та хвойних рослин Брексіл Комбі (Валагро, Італія) 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Броколі Батавія F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, відмінна газонна трава для вас, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, найкращі насіння салату для вас, насіння огірків та насіння моркви з доставкою.