Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Червонокачанна Ред Харизма F1 20 нас

Новинка сезону - відмінні товарні та смакові якості, хороша лежкість та висока продуктивність! Пізньостиглий гібрид червонокачанної капусти. Вегетаційний період 95-110 днів від висаджування розсади. Головки темно-червоного кольору з потужним восковим нальотом, вагою 1-1,5 до 2-3 кг залежно від густоти посадки. Гібрид характеризується щільною структурою та коротким внутрішнім качаном. Містить велику кількість вітамінів та мікроелементів. Смакові якості відмінні. Використовують для споживання у свіжому вигляді та переробки. Зберігається протягом 3-4 місяців без втрати товарних та смакових якостей.

Страна происхожденияNL
Сортпоздний

Ціна на насіння капуста Червонокачанна Ред Харизма F1 20 нас : 28,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Проклейм 4 г : 30,00 грн

Ціна на насіння астра Китайська Аполлонія Яблуневий Колір 0,3 г : 6,50 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Рут 25 мл : 40,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Червонокачанна Ред Харизма F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

тут просто купити насіння амаранту в Харкові, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, у нас можна купити протруйники у Києві, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою.