Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Броколі Бесті 20 нас

Висока стійкість до стресів, відмінна зав'язуваність щільних, вирівняних головок смарагдово-зеленого кольору! Ранній гібрид капусти брокколі. Вегетаційний період 65-70 днів від висаджування розсади. Формує дуже щільні головки з вирівняними суцвіттями інтенсивно зеленого кольору середньою вагою 1,5-2 кг. Гібрид характеризується гарною силою росту, пристосований для вирощування у стресових умовах, невибагливий у догляді. Рослина не формує бічних суцвіть. Рекомендований для вирощування у весняно-літньому та літньо-осінньому оборотах. Використовують у свіжому вигляді та для переробки, в т.ч. заморожування.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння капуста Броколі Бесті 20 нас : 25,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Саду 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння люпин Багатолистий Суміш 1 г : 12,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Мерістем для Лохини та Чорниці NPK (20.20.20)+MIX 25 г : 18,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Броколі Бесті 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, доставимо поштою насіння тютюну курильного, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, найкращі насіння салату для вас, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини.