Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Білокочанна Ольга 10 г

Один із найкращих сортів для квашення та зимового зберігання! Високоврожайний пізньостиглий сорт білокачанної капусти. Вегетаційний період – 160-165 днів від сходів. Головка округло-плоскої форми, вагою 2,5-3,5 кг, щільна, соковита, у розрізі біла. Смакові якості відмінні. Сорт цінується за високу транспортабельність, стійкість до розтріскування та бактеріозу. Відмінно підходить для квашення, чудово зберігається.

Страна происхожденияUA
Сортпоздний

Ціна на насіння капуста Білокочанна Ольга 10 г : 18,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Томатів 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння гвоздика Китайська Периста Рожевий Сад 0,25 г : 9,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Нутріфлекс-Т для пасльонових культур NPK (15.8.25) + мікроелементи 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Білокочанна Ольга 10 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

якісні насіння селери та редьки, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, купити насіння суниці та гарбуза, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині.