Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Білокочанна Харківська Зимова 1 г

Висока транспортабельність, відмінний товарний вигляд, чудові смакові якості, ідеальний для квашення та тривалого зберігання! Пізньостиглий сорт білокачанної капусти, призначений для тривалого зберігання. Характеризується високою транспортабельністю, зберігаючи тривалий час не втрачає товарний вигляд. Смакові якості відмінні. Вегетаційний період від висаджування розсади до збирання врожаю – 150-160 днів. Головка округло-пляската, дуже щільна, зеленого кольору, середньою вагою 3-5 кг, в розрізі – біла, стійка до розтріскування. Призначена для використання у свіжому вигляді, квашення та тривалого зберігання. Сорт стійкий до ураження судинним бактеріозом, плямистим некрозом і при тривалому зберіганні – сірою пліснявою.

Сортпоздний

Ціна на насіння капуста Білокочанна Харківська Зимова 1 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Антимураха 20 г : 12,00 грн

Ціна на насіння астра Китайська Півоноподібна Красуня Тянь-Шаня 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на регулятор росту препарат для обробки насіння Насіння 2 мл : 5,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Білокочанна Харківська Зимова 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, доставимо поштою насіння тютюну курильного, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, купити насіння овочів будь-яких видів, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини.