Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Білокочанна Дітмаршер Фрюєр 25 г

Висока та стабільна врожайність, дружня віддача раннього врожаю, відмінні смакові якості! Ранньостиглий сорт. Головка кругла, середньої щільності, жовто-зелена зі слабо вираженим антоціановим забарвленням. Маса качана 0,8 - 1,1 кг, не розтріскується і добре переносить транспортування. Цінується за високу та стабільну врожайність, дружну віддачу раннього врожаю відмінних смакових якостей. Стійкий до слизового бактеріозу та кілі. Рекомендується для вживання у свіжому вигляді.

Страна происхожденияD
Сортранний

Ціна на насіння капуста Білокочанна Дітмаршер Фрюєр 25 г : 40,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біопрепарат Органік-Баланс (Оздоровець Грунту) 35 мл : 18,50 грн

Ціна на насіння горошок духмяний суміш 2 г : 6,50 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Колор 25 мл : 28,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Білокочанна Дітмаршер Фрюєр 25 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, допоможемо купити інсектициди та Києві.