Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Білокочанна Дитмаршер Фрюєр 3 г

Висока та стабільна врожайність, дружня віддача раннього врожаю, відмінні смакові якості! Ранньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості – 90-100 днів. Призначений для вирощування у плівкових теплицях та відкритому ґрунті. Головка округла, середньої густини, світло-зеленого кольору. Маса качана - 1,5 кг, не розтріскується і добре переносить транспортування. Цінується за високу та стабільну врожайність, дружну віддачу раннього врожаю відмінних смакових якостей. Стійкий до слизового бактеріозу та кілі. Рекомендується для вживання у свіжому вигляді.

Страна происхожденияPL
Сортранний

Ціна на насіння капуста Білокочанна Дитмаршер Фрюєр 3 г : 14,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид від равликів та слимаків Гроза 15 г : 12,00 грн

Ціна на насіння левова зіва Гібридний Снеппі суміш 20 нас : 18,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворений Бутон 2 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Білокочанна Дитмаршер Фрюєр 3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння капусти всіх видів, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, у нас можна купити протруйники у Києві, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями.