Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Білокочанна Саксесор F1 20 нас

Високі смакові якості, відмінний товарний вигляд, відмінно підходить для квашення! Гібрид капусти середньопізнього терміну дозрівання. Призначений для реалізації у свіжому вигляді, переробки та нетривалого зберігання. Вегетаційний період 110-115 днів від висаджування розсади. Головки вагою 3-4 кг відмінно зберігаються в полі протягом усього періоду збору врожаю. Гібрид підходить для безрозсадного способу вирощування, стійкий до пошкоджень трисами, фузаріозу та толерантний до бактеріозу. Має високі смакові та товарні якості, відповідає всім найвищим вимогам для квашення.

Страна происхожденияNL
Сортсреднепоздний

Ціна на насіння капуста Білокочанна Саксесор F1 20 нас : 27,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Фітоспорин (паста) 200 г : 45,00 грн

Ціна на насіння кохія Вінична Літній Кіпр 0,5 г : 6,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Сет 25 мл : 20,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Білокочанна Саксесор F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, купити насіння овочів будь-яких видів, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями.