Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння капуста Білокочанна Заріссіма F1 20 нас

Раніше формування товарного врожаю високої якості! Новий суперранній гібрид білокачанної капусти. Період від висадки розсади до товарної стиглості – 46-50 днів. Головка відмінної форми, структури та фарбування, вагою 0,5-1,8 кг. Раннє формування щільної головки дає змогу проводити збирання товарного врожаю, починаючи з ваги головки від 0,5 кг і від. Найкращі результати гібрид демонструє під укриттями (теплиця, плівка, агроволокно), а також у відкритому ґрунті в більш пізні терміни. Характеризується надзвичайно дружним дозріванням, повною стійкістю до конусності та високою стійкістю до грибкових захворювань. Призначений для раннього врожаю відмінної якості.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння капуста Білокочанна Заріссіма F1 20 нас : 21,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Йодофіт 2 мл : 6,00 грн

Ціна на насіння клеома Вишнева Корольова 0,3 г : 8,50 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Грандіс 5 г : 6,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Білокочанна Заріссіма F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, доставимо поштою насіння тютюну курильного, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною.