Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Білокочанна Золтан F1 20 нас

Висока стійкість до стресів і посухи, відмінні товарні та смакові якості, чудова лежкість! Пізньостиглий (120-125 днів) гібрид для реалізації у свіжому вигляді, переробки та тривалого зберігання. Головки формуються ідеальної круглої форми, дуже щільні, вагою 2-4 кг, внутрішня структура відмінної якості білого кольору. Зовнішнє покривне листя яскраво-зеленого кольору з сильним восковим нальотом і потужною кореневою системою. Гібрид відрізняється стійкістю до стресових умов вирощування, зокрема. ґрунтової та повітряної посухи. Добре зарекомендував себе при вирощуванні прямим посівом насіння у відкритий ґрунт. Підходить для тривалого зберігання (7-8 місяців).

Страна происхожденияNL
Сортпоздний

Ціна на насіння капуста Білокочанна Золтан F1 20 нас : 21,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Топсін-М 10 г : 20,00 грн

Ціна на насіння квіткова суміш Улюблена Дача 2 г : 12,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Епін Максі (Агромікс) 2 мл : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Білокочанна Золтан F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, замовити насіння чагарників та дерев, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, найкращі насіння салату для вас, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., якісні насіння кавуна з доставкою по Україні.