Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Білокочанна Мирор F1 20 нас

Дуже ранній, висока стійкість зі стрілкування, розтріскування та перепадів температур! Надранній, високопродуктивний гібрид з терміном дозрівання 45-48 днів. Головки мають привабливий зовнішній вигляд, яскраво забарвлені, гладкі, блискучі, середньою вагою 1,0-1,2 кг. Гібрид відрізняється високою силою зростання. Висока ніжка дозволяє уникнути підгнивання качана в полі та забезпечує легкість збирання. Компактна листова розетка дозволяє робити загущену посадку. Характеризується стійкістю до стрілкування, розтріскування та перепадів температур. Рекомендується для вирощування під плівкою та у відкритому ґрунті. Стійкий до фузаріозу. Призначений для споживання у свіжому вигляді.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння капуста Білокочанна Мирор F1 20 нас : 24,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Біопрепарат Інсекто-Акаріцид Актофіт 200 мл : 116,00 грн

Ціна на насіння кореопсис Багаторічний Жовтий 0,3 г : 8,50 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Ізабіон 20 мл : 24,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Білокочанна Мирор F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

доставимо поштою насіння тютюну курильного, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро.