Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Цвітна Бьянка F1 20 нас

Відмінна самопокривна здатність, чудові смакові якості! Новий, середньостиглий, високоврожайний гібрид цвітної капусти. Вегетаційний період 85-90 днів від висаджування розсади. Суцвіття компактні, щільні, білі, вагою 1,0-1,3 кг. Гібрид характеризується відмінною самопокривною здатністю, що добре зберігається в полі. Смакові якості відмінні. Використовують у домашній кулінарії для приготування супів, гарнірів, гасіння, консервування та заморожування. Придатний для вирощування у всіх кліматичних зонах України.

Страна происхожденияKR
Сортсредний

Ціна на насіння капуста Цвітна Бьянка F1 20 нас : 22,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Антисапа 10 г : 37,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Моя Королева суміш 0,1 г : 9,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Фосфат Сечовини N:P2O5 (18.44) 15 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Цвітна Бьянка F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, купити насіння картоплі та гарбуза, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння.