Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Бірюза 0,5 г

Прекрасний сорт з відмінними товарними характеристиками та здатністю до тривалого зберігання без втрати товарних та смакових якостей! Цей сорт є удосконаленням та покращенням сорту Тюрікс. Пізньостиглий сорт з вегетаційним періодом від висадки розсади до збирання врожаю – ndash; 130-150 днів. Головки округло-кулястої форми, щільні, вагою 2,0-3,5 кг. Призначений для тривалого зберігання – на початок травня наступного року. Використовується для споживання у свіжому вигляді, переробки та зберігання.

Страна происхожденияD
Сортпоздний

Ціна на насіння капуста Бірюза 0,5 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Гербіцид Напалм 100 мл : 125,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Каскадна Бургунді 0,1 г : 9,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Янтарна Кислота (Агромікс) 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Бірюза 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, купити насіння картоплі та гарбуза, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем.