Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кабачок Цукіні Аеронавт 15 г

Смачний, корисний, врожайний! Популярний ранньостиглий, високоврожайний сорт кабачка типу Цукіні з довготривалим періодом плодоношення. Вегетаційний період від посіву до першого збору 45-50 днів. Призначений для вирощування у відкритому та закритому грунті. Рослина компактна, кущова. Плоди циліндричної форми, гладкі, вагою 1-1,3 кг, темно-зелені. М"якуш біла, соковита, високих смакових якостей. Завдяки гармонічному поєднанню вуглеводів, білків, мінеральних солей та ферментів легко засвоюється організмом. Використовують у свіжому вигляді та для переробки. Насіння висівають з кінця квітня до початку травня - після закінчення весняних заморозків. Урожайність 7 кг / кв.м.

Страна происхожденияPL
Сортранний

Ціна на насіння кабачок Цукіні Аеронавт 15 г : 17,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Світч 10 г : 85,00 грн

Ціна на насіння волошка Синя суміш 0,5 г : 6,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Калієва Селітра NK (13,5:37,6) 400 г : 85,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кабачок Цукіні Аеронавт 15 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, замовити насіння гарбуза та інших баштанних.