Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кабачок Чаклун 15 г

Довготривалий період плодоношення, стійкість до хвороб і шкідників, відмінний смак! Ранньостиглий сорт, від повних сходів до першого збору плодів 45 днів. Рослина кущової форми, компактна. Характеризується дружною віддачею врожаю. Плоди циліндричні, довжиною 15-20 см, діаметром 5-7 см, масою 350 г, білі, слабо-глянцеві. М"якуш молодих плодів ніжна, соковита. Транспортабельність висока. Лежкість хороша. Відносно стійкий до мучнистої роси. Використовують для приготування овочевих страв, для консервування та соління.

Страна происхожденияUA
Сортсреднеранний

Ціна на насіння кабачок Чаклун 15 г : 17,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на садовий вар СадОк 100 мл : 23,00 грн

Ціна на насіння цинія Елегантна Подарунок 0,4 г : 8,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на біостимулятор розвитку кореневої системи Радіфарм 25 г : 69,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кабачок Чаклун 15 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., замовити насіння чагарників та дерев, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою.