Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кабачок Цукіні Золотинка 20 г

Смачний, ніжний, солодкий, з підвищеним вмістом сухих речовин та каротину! Середньостиглий, високоврожайний сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості – 50-55 днів. Рослина кущова, компактна, насиченість жіночими квітками висока. Плоди яскраво-жовтого кольору із золотавим відтінком, гладкі, циліндричні, середньою масою 0,4-0,8 кг. При зберіганні протягом 1-2 місяців не втрачають кулінарних властивостей. м'якуш світло-жовтого кольору з ніжним солодким смаком, соковитий. Сорт високотоварний, відрізняється підвищеним вмістом сухих речовин та каротину, транспортабельний. Золотисте фарбування плода при консервуванні зберігається. Використовується для консервування, переробки та домашньої кулінарії.

Сортсредний

Ціна на насіння кабачок Цукіні Золотинка 20 г : 20,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Полуниці та Суниці 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння капуста декоративна Гібридна Осака Рожева 7 нас : 14,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на Водорозчинне добриво Хелатин Картопля 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кабачок Цукіні Золотинка 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, купити насіння суниці та гарбуза, якісні насіння селери та редьки, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі.