Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кабачок Голдстік F1 5 нас

Новинка сезону - тривалий період плодоношення, чудові смакові якості, універсальне використання! Ранньостиглий гібрид жовтого кабачка кущового типу. Терміни дозрівання 45 днів від появи перших сходів. Рослина компактна, прямостояча, що значно полегшує збирання врожаю, плоди формуються через кожен листок. Плодоношення рясна і тривала - з весни і до перших заморозків. Плоди насиченого жовтого кольору, циліндричної форми, мають високі смакові якості. Ідеальний для смаження, гасіння, консервування та приготування кабачкової ікри.

Страна происхожденияСША
Сортранний

Ціна на насіння кабачок Голдстік F1 5 нас : 21,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Саду 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння рицина 2,5 г : 6,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворений Бутон 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кабачок Голдстік F1 5 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, якісні насіння селери та редьки, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда.