Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кабачок Цукіні Аспірант 3 г

Відмінний кущовий сорт з чудовими смаковими якостями та високою продуктивністю! Високоврожайний ранньостиглий (38-42 дня) кущовий сорт. Кущ компактний, без бічних пагонів. Плоди гладкі, світло-зелені, циліндричні, довжиною 18-20 см, масою 500-650 г, однорідні, дозрівають дружно. М"якуш білий, соковитий, ніжний, дуже смачний. Цінується за високу продуктивність, чудовий товарний вигляд, хорошу лежкість і транспортабельність. Для приготування кабачкової ікри, овочевих асорті, маринування та заморожування.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння кабачок Цукіні Аспірант 3 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсекто-Акаріцид Актеллік 100 мл : 250,00 грн

Ціна на насіння капуста декоративна Нагоя суміш 20 нас : 22,50 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Террафлекс - S для ягід NPK (18.6.19) + мікроелементи 25 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кабачок Цукіні Аспірант 3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві.