Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кабачок Білоплодний 10 г

Високоврожайний, ранній сорт кабачка кущового типу, один з найкращих для переробки та консервування! Вегетаційний період становить 36-45 днів. Рослина кущова, з великою кількістю жіночих квіток, що забезпечує більшу віддачу врожаю. Плід циліндричний, з невеликим звуженням до плодоніжки, білуватий, вагою 0,8-0,9 кг. м'якуш білий або світло-кремовий, середньої щільності. Сорт відносно стійкий до бактеріозу високотоварний, транспортабельний. Використовують у домашній кулінарії, переробки та консервування.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння кабачок Білоплодний 10 г : 15,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Лука та Часника 3 мл (інсектицид+прилипач) + 12 мл (фунгіцид+ стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння квамокліт Червоний Кардинал Клімбер 0,5 г : 13,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на антистрасант для кореневого та позакореневого підживлення рослин АміноСтар 25 мл : 18,50 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кабачок Білоплодний 10 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння огірків та насіння моркви з доставкою, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, замовити насіння чагарників та дерев, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, допоможемо купити інсектициди та Києві, у нас можна купити протруйники у Києві, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною.