Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кабачок Цуккіні Аеронавт 20 нас

Смачний, корисний, врожайний! Ранньостиглий, високоврожайний сорт із тривалим періодом плодоношення. Вегетаційний період від сходів до збирання врожаю – 42-46 днів. Призначений для вирощування у відкритому та закритому ґрунті. Рослина кущова, компактна. Плоди циліндричної форми з гладкою поверхнею, темно-зеленого кольору, середньою вагою 1-1,3 кг. м'якуш білий, соковитий, високих смакових. Завдяки гармонійному поєднанню вуглеводів, білків, мінеральних солей та ферментів легко засвоюється організмом. Для використання у свіжому вигляді та переробки. Насіння в ґрунт висівають наприкінці квітня – початку травня – після проходження загрози заморозків.

Сортранний

Ціна на насіння кабачок Цуккіні Аеронавт 20 нас : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Скор 100 мл : 750,00 грн

Ціна на насіння примула Весняний Букет суміш 0,1 г : 15,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для квітів (NPK 14.21.24) 25 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кабачок Цуккіні Аеронавт 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкращі насіння салату для вас, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, ефективний садовий вар для вас.