Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кабачок Цукіні Аеронавт 2 г

Ранній, високоврожайний, з відмінними смаковими якостями! Ранньостиглий, високоврожайний сорт із тривалим періодом плодоношення. Вегетаційний період від сходів до збирання врожаю – 42-46 днів. Призначений для вирощування у відкритому та закритому ґрунті. Рослина кущова, компактна. Плоди циліндричної форми з гладкою поверхнею, темно-зеленого кольору, середньою вагою 1-1,3 кг. М'якуш білий, соковитий, високих смакових. Завдяки гармонійному поєднанню вуглеводів, білків, мінеральних солей та ферментів легко засвоюється організмом. Для використання у свіжому вигляді та переробки. Насіння в ґрунт висівають наприкінці квітня – початку травня – після проходження загрози заморозків.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння кабачок Цукіні Аеронавт 2 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Лука та Часника 3 мл (інсектицид+прилипач) + 12 мл (фунгіцид+ стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння багаторічна Розово-Фіолетовий Каскад 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Сет 25 мл : 20,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кабачок Цукіні Аеронавт 2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, відмінна газонна трава для вас, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, найкращі насіння салату для вас, насіння огірків та насіння моркви з доставкою.