Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кабачок Цукіні Атена Полька F1 5 нас

Чудовий суперврожайний холодостійкий партенокарпічний гібрид! Дає гарантований урожай навіть при несприятливих погодніх умовах. Кущові рослини утворюють безліч красивих плодів золотисто-оранжевого забарвлення із зеленою зірочкою на вершині. М"якуш кремовий, товстий, ніжний, соковитий, солодкуватий. Молоді плоди до 20 см дуже смачні. Гібрид стійкий до несправжньої борошистої роси. Плодоносить все літо, до самих заморозків. Використовують у домашній кулінарії для приготування гарнірів, супів, двугих страв та десертів.

Страна происхожденияPL
Сортранний

Ціна на насіння кабачок Цукіні Атена Полька F1 5 нас : 11,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Біопрепарат Інсекто-Акаріцид Актофіт 40 мл : 28,00 грн

Ціна на насіння іпомея Пурпурна Мілки Вей 1 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Сульфат Цинку (Цинк Сірчанокислий) ZnSO4 (цинку 22%) 30 г : 13,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кабачок Цукіні Атена Полька F1 5 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, купити насіння овочів будь-яких видів, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, допоможемо купити інсектициди та Києві.