Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кабачок Ангеліна F1 10 нас

Ранній, стабільно високий урожай та тривалий період плодоношення! Ранньостиглий, дуже продуктивний гібрид, вступає в плодоношення на 40-43 день від сходів. Плоди правильної, циліндричної форми, світло-зеленого кольору. Рослина компактна, з короткими міжвузлями. Гібрид характеризується тривалим періодом плодоношення та стабільно високим урожаєм. Високий рівень стійкості до вірусів та борошнистої роси, що дозволяє зменшити кількість профілактичних обробок. Рекомендується для отримання надраннього врожаю в теплицях та тимчасових плівкових укриттях, а також для вирощування у відкритому ґрунті. Гарантовано високу якість плодів за будь-яких умов вирощування. Ідеальний гібрид для свіжого ринку продажів.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння кабачок Ангеліна F1 10 нас : 31,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Моркви та Буряка 3 мл (інсектицид+прилипач) + 12 мл (фунгіцид+ стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння сальвія Блискуча Файєр Квін 0,2 г : 12,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на Водорозчинне добрива Хелатин Томат 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кабачок Ангеліна F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння гарбуза та інших баштанних, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, мінеральні добрива за акційною ціною, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості.