Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння диня Титівка 20 нас

Один із найсолодших сортів ультраранніх сортів! Ранньостиглий сорт дині. Вегетаційний період від сходів до збирання врожаю – 55-75 днів. Рослина довгоплетиста. Плід округло-овальний, жовто-жовтогарячого кольору, середня вага плоду -ndash; 1,5-3,0 кг. м'якуш білий, соковитий, дуже ніжний і солодкий, з яскраво вираженим ароматом. Сорт відрізняється високою транспортабельністю та стійкістю до хвороб та шкідників. Використовують у свіжому вигляді та для переробки /Агропак/

Страна происхожденияPL
Сортранний

Ціна на насіння диня Титівка 20 нас : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Страж 3 мл : 11,00 грн

Ціна на насіння астра Королівська Синя 0,3 г : 8,50 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Вігортем S 5 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння диня Титівка 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, мінеральні добрива за акційною ціною, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки.