Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння диня Насолода 2 г

Смачний, соковитий, білий, солодкий м"якуш, висока врожайність та стійкість до хвороб! Лідер ринкових продажів. Чудовий високоврожайний ранньостиглий (66-72 дні) сорт. Плоди округло-овальні, яскраво-жовтого забарвлення, з повною сіткою. М"якуш білий, середньої товщини, 3,5-4,5 см, хрусткий, соковитий, солодкий, з ніжним динним ароматом. Маса середнього плоду 2,5-3,0 кг. Врожайність на суходолі - 14,7-19 т / га. Транспортабельність висока. Сорт стійкий до фузаріозного в"янення та борошистої роси.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння диня Насолода 2 г : 10,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид від садових мурах Гром-2 10 г : 7,00 грн

Ціна на насіння кермек Виїмчастий Блю Айс 0,1 г : 8,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Фосфат Сечовини N:P2O5 (18.44) 15 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння диня Насолода 2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, мінеральні добрива за акційною ціною, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро.