Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння диня Торпеда 10 г

Маслянистий, солодкий та ніжний м"якуш, неперевершений аромат! Великоплідний середньостиглий сорт (85-95 днів). Рослини потужні, довжина головного пагона - біля 2 м. Плоди подовжено-овальної форми, слабосегментовані, забарвлення фону жовте зі смугами помаранчового кольору з сіткою, маса плоду 4-6 кг. М"якуш білого кольору, товстий, маслянистий, ніжний, дуже солодкий, соковитий та ароматний. Сорт відрізняється лежкістю та транспортабельністю. Використовують у свіжому вигляді.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння диня Торпеда 10 г : 28,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на іінсектицид Рембек від мурах 50 г : 10,00 грн

Ціна на насіння астра Китайська Краллен Дракон Турмалін 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворення Зав : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння диня Торпеда 10 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

мінеральні добрива за акційною ціною, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас.