Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння диня Портенто F1 8 нас

Новинка на ринку України - чудовий зовнішній вигляд та неперевершені смакові якості! Ранній гібрид дині типу шаранте з неперевершеними смаковими якостями. Гібрид формує сильну рослину з nbsp; стійкістю до хвороб та високою відміною врожаю. Плоди округлої форми, з привабливою сіткою та поздовжніми смужками, середньою вагою 1,3-1,6 кг. При повному дозріванні змінюють колір із сіро-зеленого на кремовий. Насіннєва камера маленька. Основна особливість гібрида - це красива і дуже смачна м'якоть насиченого помаранчевого кольору, щільна та дуже ароматна, з чудовим солодким смаком. Гібрид призначений для вирощування у відкритому та закритому ґрунті. Ідеальний вибір для приготування фруктових салатів.

Страна происхожденияI
Сортранний

Ціна на насіння диня Портенто F1 8 нас : 41,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на прилипач (поверхнево-активна речовина) Сяйво 5 мл : 7,50 грн

Ціна на насіння платикодон Крупноквітковий Гаваї суміш 0,1 г : 10,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на органічне добриво-стимулятор Гумі Голд Фульво 5 г : 6,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння диня Портенто F1 8 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, купити насіння суниці та гарбуза, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда.