Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння цикорій Листовий Щербет 1 г

Цикорій - багате джерело вітамінів та мінеральних речовин, корисних для людського організму! Чудова, дуже корисна культура, яка містить велику кількість вітамінів і мікроелементів і має пікантний смак, з невеликою гіркуватістю. До складу листя цикорію входять такі мікроелементи, як кальцій, фосфор, залізо, магній, а також вітаміни А, В1, В2, С та Е. У відкритий ґрунт насіння висівають у травні-червні, після обминання загрози заморозків. Рослини формують подовжені качани, які складаються із зелено-кремового листя з червоними цятками та штрихками. Урожай збирають у вересні – на початку жовтня. Використовують у свіжому вигляді для приготування салатів та як гарнір до інших страв. Завдяки вмісту великої кількості корисних речовин позитивно впливає на утворення еритроцитів.

Страна происхожденияPL
Сортранний

Ціна на насіння цикорій Листовий Щербет 1 г : 5,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Гербіцид Напалм 100 мл : 125,00 грн

Ціна на насіння петунія Багатоквіткова Гібридна серія Мамбо суміш 20 нас : 21,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на мікоризоутворюючий біопрепарат Мікориза МікоФренд 10 г : 75,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння цикорій Листовий Щербет 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, купити насіння картоплі та гарбуза, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, найкращі насіння салату для вас, замовити насіння чагарників та дерев.