Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння бобові боби Тричі Білі 5 нас

Поживний, цінний, вітаміінний, корисний! Популярний в Європі середньостиглий (70-75 днів) сорт. Кущ потужний, висотою до 110 см. Боби довгі, товстостінні, ніжмі, м"ясисті, без пергаментного шару, довжиною 10-12 см, с дуже великими, білими, цукровими насінинами. Цей унікальний делікатес використовують в кулінарії, консервуванні і для заморожування, як високобілковий компонент харчування. Посаджені боби мають особливість відлякувати таких шкідників саду та городу, як кроти та колорадський жук.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння бобові боби Тричі Білі 5 нас : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Шавіт 20 г : 37,00 грн

Ціна на насіння фіалка Віттрока Скарлет 0,1 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива водорозчинне добриво Мікроплант Залізо (Fe 13 %) 5 г : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння бобові боби Тричі Білі 5 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, найкраща на насіння зелені ціна в Україні.