Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння бобові горох Джессіка 100 г

Цей прекрасний сорт зеленого горошку слугуватиме джерелом вітамінів та мікроелементів на Вашому столі протягом усього року! Новий, середньопізній сорт цукрового гороху. Рослина красива, висотою 70-75 см. Боби темно-зеленого кольору з соковитими, м'ясистими, дуже солодкими горошинами. Сорт відрізняється високою стійкістю до багатьох хвороб, зокрема. до борошнистої роси та фузаріозного в'янення. Має чудові смакові якості у свіжому вигляді, а також зберігає смак, колір і всі свої корисні властивості при заморожуванні.

Страна происхожденияD
Сортранний

Ціна на насіння бобові горох Джессіка 100 г : 39,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біоінсектицид з акарицидною дією Актоверм 35 мл : 26,00 грн

Ціна на насіння гвоздика Садова Гренадін суміш 0,2 г : 9,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для цитрусових культур (NPK 14.16.18) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння бобові горох Джессіка 100 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння капусти всіх видів, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, купити насіння овочів будь-яких видів, найкраща на насіння зелені ціна в Україні.