Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння бобові Соя Овочева 20 г

Містить велику кількість рослинного білку! Середньостиглий сорт. Дозріває в липні-серпні і готова до вживання через 30-40 днів від початку цвітіння. Рослина заввишки до 50 см. Соєві боби мають високий вміст білку (до 14%), близького за амінокислотним складом до білку м’яса, яєць, молока, а також багатий набір вітамінів. У їжу вживають в стадії молочно-воскової стиглості насіння, до початку пожовтіння лопатки. Не втрачає своїх смакових і поживних якостей при заморожуванні. Використовується для приготування салатів азіатської кухні.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння бобові Соя Овочева 20 г : 18,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Огірків 3 мл (інсектицид+прилипач) + 12 мл (фунгіцид+ стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння левовий зів Веселка суміш 0,2 г : 5,50 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Калієва Селітра NK (13,5:37,6) 400 г : 85,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння бобові Соя Овочева 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., у нас можна купити протруйники у Києві, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира.