Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння бобові горох Преладо 20 нас

Лідер з ранньостиглості, врожайності та смакових якостей! Дуже ранній сорт гороху для споживання у свіжому вигляді та консервування. Вегетаційний період на початок збору врожаю - 58 днів. Сорт формує кущ заввишки до 70 см. Стручки темно-зеленого кольору, 13 см завдовжки, містять 7-8 великих горошин. Горошини насичено-зеленого кольору, дуже солодкі та смачні. Сорт стійкий до хвороб, при знижених температурах може зберігатися в полі протягом nbsp; певного відрізка часу не втрачаючи при цьому своїх товарних та смакових властивостей. Характеризується підвищеним вмістом цукру. Використовують у свіжому вигляді, а також для консервування та заморожування. Дуже подобається дітям.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння бобові горох Преладо 20 нас : 9,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Пермаклін (Зенкор) Ліквід 20 мл : 97,00 грн

Ціна на насіння портулак Крупноквіткова суміш 0,1 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на Водорозчинне добрива Хелатин Залізо 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння бобові горох Преладо 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, замовити та купити насіння глоксинії у Києві.