Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння бобові квасоля спаржева кущова Крокет 20 нас

Висока потенційна врожайність, стійкість до стресів та хвороб, відмінні смакові якості! Новий кущовий сорт спаржевої квасолі для свіжого ринку та переробки. Терміни дозрівання – 58 днів. Стручки красивої форми, округлі, прямі, вирівняні, відрізняються інтенсивним рівномірним темно-зеленим забарвленням. Довжина стручка – 14-15 см. Сорт характеризується високим потенціалом урожайності та стійкістю до хвороб. Смакові якості відмінні. Використовують у домашній кулінарії для приготування різноманітних страв, а також для каонсервування та заморожування.

Страна происхожденияF
Сортранний

Ціна на насіння бобові квасоля спаржева кущова Крокет 20 нас : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на протруйник Максим 025 FS т.к.с. 10 мл : 26,00 грн

Ціна на насіння фалка Віттрока Легасі суміш 0,1 г : 10,50 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на регулятор росту рослин Рівал 20 мл : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння бобові квасоля спаржева кущова Крокет 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння чагарників та дерев, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, допоможемо купити інсектициди та Києві.