Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння бобові квасоля витка спаржева Голдмари 15 г

Універсальний, високопродуктивний сорт з чудовими смаковими якостями! Скоростиглий сорт спаржевої квасолі. Рослина витка, заввишки близько 1,5 м. Боби жовті з глянцем, прямі, завдовжки 20-25 см, ніжні, без пергаментного шару і жорсткого волокна, відмінних смакових якостей. Насіння висівають на глибину 3-5 см в добре прогріту землю. Рослина потребує регулярних поливів, особливо у період формування бобів. Збор врожаю - з липня по вересень. Сорт використовується у свіжому вигляді, для заморожування і консервації. Відмінно підходить для приготування супів, смаження та тушкування.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння бобові квасоля витка спаржева Голдмари 15 г : 20,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Амістар Голд 10 мл : 33,00 грн

Ціна на насіння маргаритка Махрова суміш 0,1 г : 10,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Селітра Аміачна N (34,4%) 1 кг : 82,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння бобові квасоля витка спаржева Голдмари 15 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас.