Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння бобові горох Альфа 10 г

Дуже смачний, урожайний, невибагливий сорт! Ранньостиглий сорт гороху. Вегетаційний період від сходів до сбору врожаю - 48-50 днів. Рослина компактна, висотою 50-60 см. Можна вирощувати без опор. Боби темно-зелені, з загостреною верхівкою, довжиною 7-9 см, містять 7-6 зерен середніх розмірів. Зерна в молочній стиглості темно-зелені, ніжні, соковиті та солодкі на смак. Характеризується дріжнім дозріванням та високим вмістом цукру - до 7,4 %. Сорт відносно стійкий до заморозків та хвороб, має відмінні смакові якості. Може використовуватися для заморожування і консервації.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння бобові горох Альфа 10 г : 5,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Антиколорад МАКС (2 мл) + Тандем (10 мл) : 10,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Фрост суміш 20 нас : 17,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для сурфіній, петуній та пеларгоній (NPK 15.9.24) 25 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння бобові горох Альфа 10 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., найкращі насіння салату для вас, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості.