Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння бобові вигна Червона 10 г

Дуже смачна, поживна та цінна бобова культура! Однорічна кущова рослина, висотою до 40 см, не потребує опори. Вегетаційний період від сходів до першого збирання лопатки 90-95 днів. Стручки тонкі, довжиною 10-15 см, діаметром 0,5-0,7 см, зеленого кольору, без волокна, смачніші та солодші, ніж спаржева квасоля. Боби темно-червоного кольору. Стручки прибирають незелі, оскільки в цій фазі вони найбільш соковиті. Збирання бобів на лопатку починають через 8-10 днів після утворення зав'язей. Часті збори молодих лопаток стимулюють утворення нових. Чай, заварений із сухих лопаток, корисний при цукровому діабеті, при хворобах печінки, нирок, серця, підшлункової залози, недокрів'ї. Насіння висівають навесні, після обігу загрози нічних заморозків. Використовують у домашній кулінарії у вареному, смаженому та консервованому вигляді.

Страна происхожденияUA
Сортпоздний

Ціна на насіння бобові вигна Червона 10 г : 20,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-аккаріцид БІ-58 10 мл : 16,00 грн

Ціна на насіння інші квіти капуста Декоративна Преміум 0,15 г : 8,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для томатів, перцю та баклажанів (NPK 25.15.15) 100 г : 30,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння бобові вигна Червона 10 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкращі насіння салату для вас, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, доставимо поштою насіння тютюну курильного, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави.