Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння бобові горох Первинець 20 г

Відмінні смакові якості, висока врожайність! Ультраранний сорт гороху. Рослина висотою 90-120 см. Боби зеленого кольору, прямі, з тупим кінчиком, середньої довжини та ширини, без пергаментного шару. Горошини смачні, ніжні, солодкі. Урожайність сорту складає; 0,4-0,5 кг/кв. Збагачуючи ґрунт азотом, є відмінним попередником для вирощування багатьох культур. Насіння висівають у кілька термінів з інтервалом 7-10 днів. Використовують у свіжому вигляді, для заморожування та консервування.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння бобові горох Первинець 20 г : 10,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Осотін 2 г : 26,00 грн

Ціна на насіння цинія Витончена Ліліпутек Жовта 0,2 г : 9,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер для пальм (NPK 19.19.13) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння бобові горох Первинець 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, мінеральні добрива за акційною ціною, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою.