Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння бобові горох овочевий Трістар 100 г

Висока врожайність, відмінні смакові та товарні властивості! Середньостиглий, високопродуктивний сорт лущильного типу німецької селекції. Вегетаційний період від повних сходів до технічної стиглості – 57-61 день. Рослина висотою 70-80 см. Боби прямі, середньої довжини (7-7,5 см), широкі, темно-зеленого кольору. Горошини солодкі, смачні, зморшкуваті, зеленого кольору, середнього та великого розміру, по 6-8 горошин у стручці. Смакові та товарні якості відмінні. Сорт чудово підходить для заморожування, консервування та споживання у свіжому вигляді.

Страна происхожденияD
Сортранний

Ціна на насіння бобові горох овочевий Трістар 100 г : 39,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид ФітоХелп 15 мл + Прилипач 8 мл : 21,00 грн

Ціна на насіння вербена Гібридна Яскрава суміш 0,2 г : 8,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на біостимулятор інтенсивності фарбування плодів та квітів Світ 25 мл : 60,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння бобові горох овочевий Трістар 100 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, допоможемо купити інсектициди та Києві, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас..