Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння бобові горох овочевий Преладо 100 г

Ранній, стійкий до стресів і хвороб, з підвищеним вмістом цукру! Найбільш ранньостиглий овочевий горох в Україні, період вегетації - 70 -74 дні. Сорт високоврожайний, не вибагливий до умов вирощування. Горошини середнього розміру, приємного смаку. Сорт стійкий до хвороб, при знижених температурах може зберігатися в полі протягом nbsp; певного відрізка часу не втрачаючи при цьому своїх товарних та смакових властивостей. Характеризується підвищеним вмістом цукру. Для свіжого споживання та заморожування /Агропак/

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння бобові горох овочевий Преладо 100 г : 35,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Медян Екстра 20 мл : 25,00 грн

Ціна на насіння маргаритка Ерлі Етна 0,1 г : 9,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Грандіс 5 г : 6,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння бобові горох овочевий Преладо 100 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

високоякісні насіння баклажану зі знижкою, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого.